Ako Vam je potreban odmor, dobar san i malo mira, ali želite i dozu aktivnosti, na pravom ste mjestu!

Sobe hotela opremljene su vrhunskim madracima koje jamče kvalitetan san. Iako je hotel smješten uz sam centar grada, idealna pozicija uz rub Perivoja pretvara ga u oazu mira.

U sklopu hotela možete uživati u 3 različita barska koncepta: organskoj kavi u kutku za knjige s pogledom na perivoj Zrinskih; čaši finog međimurskog vina u Wine baru ili pak nekom od koktela s pogledom na grad u Sky baru.

Za sve ljubitelje biciklizma, i one koji to tek namjeravaju postati, Castellum se dobro opremio te svojim gostima nudi vlastito spremište za bicikle, stanicu za popravak i pranje bicikala, mogućnost servisa i najma i još mnogo toga. Upravo zbog svega ovog dobili smo posebni standard Bike od strane Ministarstva turizma Republike Hrvatske. Na području grada i okolice na raspolaganju je velik broj označenih biciklističkih staza. Biciklističke karte i sve dodatne informacije dostupne su na recepciji hotela.

Ako ste vlasnik limenog ljubimca na dva kotača, dobrodošli! Vaši limeni ljubimci su sigurni na našem parkingu s videonadzorom. Castellum je opremljen i vlastitom punionicom za električna vozila.Kućni ljubimci su također dobrodošli! Dostupnost soba koje su raspoložive za kućne ljubimce potrebno je prije provjeriti s recepcijom hotela.